Nyhet! Panasonic X

De nyligen lanserade objektiven från Panasonic har beteckningen X och kommer med en hel del nyheter. Därför är det också viktigt att du som har en GH2, G3, GF3 eller GF2 uppdaterar din programvara så att du får full kompabilitet för dessa objektiv.

Det första man reagerar på är att man får en Power Zoom, alltså en motordriven zoom. Om det är bra eller dåligt är subjektivt och jag själv tyckte att det fungerade bra även om manuell hantering föredras av mig. Dessutom är den nya 14-42 X så grymt liten! Vi har fått känna på och testa men då optiken inte är en färdigutvecklad variant så presenterar vi inte bilderna ännu.

Vi har även fått klämma och känna på DMC-FZ150 vars bilder såg mycket bra ut. Vi återkommer med test så fort vi har ett skarpt exemplar att tillgå och i väntan kan du läsa vårt test på pinfärska DMC-FZ48 som du hittar här.

PS. Kolla in kampanjen på GF2 som du hittar här .DS