Bloggpost

2011-08-22

Nyhet! Digital 3D kikare

En mycket innovativ produkt kommer från Sony idag, en kikare som filmar i HD, har autofokus och dessutom i 3D! Den kallas för kikare men är egentligen en videokamera med annorlunda ergonomi och utökat användningsområde. Men det är alltid kul med nya heta produkter!

Det kommer två modeller, DEV-3 och DEV-5 med 10x optisk zoom, dubbla sökare och två stycken 7 Mpixel CMOS sensorer. Filmar i full HD (1080p) i AVCHD-format upp till 2 timmar (2D) på en laddning. DEV-5 har även digital zoom, GPS och flera tillbehör. Mera om DEV-serien kommer på vårt sida inom kort.

Nu är hösten här (förlåt att jag säger det!) och antalet produktlanseringar kommer att öka sakta men säkert. Häng med i vår Blogg så missar du inget av det senaste.
Klicka gärna på den lilla orange rutan uppe till höger.

/Tobias