Nyhet! Canon IXUS

Som tidigare sagt är hösten en lanseringsperiod för foto och idag kommer Canon med en hel del nya produkter. Nya IXUS-modeller är presenterade idag och den jag fastnar för direkt är nya IXUS 1100 HS. Vill du veta mera om kamerorna så läs vidare...

IXUS 1100 HS är en ny toppmodell som Canon framhåller som den tunnaste kameran med mycket optisk zoom och det stämmer säkert. 12x optisk zoom, skärm på 3,2 tum och en HS-sensor på 12 Mpixel. Den har så klart Full HD video och optiken har ett omfång motsvarande 28-336mm. Vi har märkt att de flesta kompakter som startar på lägre brännvidd har problem med det optiska egenskaperna så detta bådar gott. Touch-display dessutom!

IXUS 230 HS kompletterar 220 HS och de brukar gå hand i hand under en period och 220 är så pass bra att det blir nog så även denna gång. 230 HS får samma sensor som 1100 HS men i ett mindre skal och med 8x optisk zoom och en något mindre skärm, nämligen 3 tum.

SX150 IS är en nyhet i Powershot-serien som ger dig 12x optisk zoom, HD video (720p) och en högre upplösning på 14 Mpixel. Riktig optisk stabilisering, 3 tum stor skärm och bland annat miniatyreffekt och mycket mera. Detta kan bli en storsäljare!

Mera information kommer inom kort!