Anja på besök

Vad du än sysslar med så är dagens teknik ofta ett stort stöd för effektivare och framför allt roligare insatser. Detta gäller inte minst inom den Alpina skidåkningen. Anja Pärson, teknikälskande elitidrottare, tittade in i vår lagershop häromdagen och bunkrade upp med lite nya prylar inför den kommande säsongen. Denna gång blev det också en titt bakom kulisserna på CyberPhoto.

Lite kort om Anja:
Anja är en av världens bästa alpina skidåkare. Född i Umeå och uppvuxen och skolad i Tärnaby. Med 42 Världcups segrar och 6 olympiska medaljer är hon en av de mest framgångsrika idrottskvinnorna i Sverige. Anja är nu i Zermatt för att ladda inför nästa säsong.

På bilden ser du även vår sporttokiga ekonomichef Stefan som stod för guidningen runt CyberPhoto.

Nu hoppas vi att det går utför som aldrig förr! :)

/Victoria