Världens bästa kamera

Jag brukar säga att världens bästa kamera är den kamera du tar bilder med

Oavsett om det är storleken som gör att du tar den med dig, eller om det är känslan i kameran, eller om det är bildkvaliteten. Den kamera som du tar med dig och som du verkligen använder är den kamera som kommer att ge dig de bästa bilderna. Hemma i bokhyllan tar en kamera inga bilder.

Så om jag nu skulle utnämna världens bästa kamera? Det är inte helt lätt. Det är här vår duktiga säljare kommer in i bilden, de är rådgivare och inte "krängare". Vi har handplockat dem för deras stora kunskap och intresse för foto. Deras uppgift är att hjälpa dig köpa den kamera som passar dig bäst.

Ligger din kamera hemma på hyllan? Då är det kanske dags att byta...

Kameran till höger är ihopbyggd av tre aktuella kameror, för dig som vill gissa vilka det är, kan göra det via kommentarer.

/Thomas