Uppdatera!

Nu finns en uppdatering till Windows 7 så att du kan se dina RAW-filer direkt! När det är installerat så kan du se RAW-filer i Windows-miljön vilket säkerligen är praktiskt för de flesta av oss. Uppdateringen stödjer bilderna från de flesta systemkamerorna på marknaden men även från en del nya och udda kameror.

Uppdateringen heter Microsoft Camera Codec Pack (16.0.0652.0621) och återfinns på microsoft.se och microsoft.com. Bland Canon & Nikon stödjs praktiskt taget alla modeller och även Leica och Minolta återfinns med flera varianter. Mera överraskande är att Epson RD1 och äldre Olympus C-modeller finns med i listan. I vilket fall, läge att uppdatera Windows.

En tanke runt detta: det står ofta att Viktiga uppdateringar sker i Windows.
Har man någon gång sett en oviktig eller mindre viktig uppdatering?

/Tobias