Spännande höst

Fujifilms ledning hävdar att man tar sats mot framtiden och siktar på att springa förbi både Samsung och Nikon på marknaden inom något år. X100 har blivit en succé och har säkerligen stärkt Fujifilm som märke och deras framtidstro. Dessutom hörs ryktena om en systemkamera från Fujifilm...

Dessutom så ryktas det om nya kameror till hösten från flera tillverkare. Mycket är nog inte mer än just rykten men vi har våra önskningar och förhoppningar och vad vi tror kommer att lanseras. Vad tror du lanseras inom kort och vad hoppas du på? X100 har blivit en succé som sagt och har nog banat väg för exklusivare modeller som ger något utöver det vanliga.

Canon & Nikon som får ses som de stora har varken spegellöst eller särskilt unika modeller även om man har ett bestånd med mycket bra produkter. Vad händer där under hösten? Om du är sugen på en X100 så har vi en kampanj där du får med ett stort, bra minneskort på köpet just nu...och har du frågor runt denna produkt, tveka inte att ta kontakt med oss!

Fujifilm Finepix X100