Nyhet! Panasonic FZ48

Panasonics superzoomare är mycket populära och samtidigt mycket bra kameror. Nu fyller man på i FZ-serien med modellen FZ48 som givetvis kommer med HD Filmning i Full HD och mycket zoom, nu i omfånget 25-600mm (24x).

Filmningen går att växla mellan AVCHD och MP4-format vilket är bra och autofokusen är förbättrad, säkerligen för att filmningen ska bli ännu bättre där fokuseringen betyder mycket om man ska kunna ta ännu mera marknad från renodlade videokameror. Ny funktion i kameran som kan länka upp bilderna till bland annat Facebook direkt och man kan även ta 3D-bilder som kan visas upp på tex en TV som stöder 3D.

Kameran börjar att levereras i höst. Mer information kommer.

På tal om Facebook, missa inte att gå med i vår grupp som växer varje dag!

/Tobias

Panasonic Lumix DMC-FZ48