Lägg på en rem!

Till din systemkamera medföljde det en kamerarem som jag tror att du uppskattar, eller i alla fall använder. Men de är oftast tillverkade av material som skaver mot nacken eller att de inte går lätt att ta av kameran om man vill använda den utan rem. Men det finns bättre lösningar...

En bra ersättare till originalet är en rem från Dörr. Tillverkad i Neopren och gummerad för att den inte ska skava mot nacken eller axlarna. Dessutom med snabbfäste så att man snabbt kan klicka av kameran från remmen. 229kr gör den mycket prisvärd och ett bra köp! Det finns flera remmar tillverkade i ett elastiskt material så att det blir mjukare att bära kamera runt halsen medan man rör sig. Dörr Profi och Kata Ergo-Tech är exempel på sådana remmar.

Black Rapid har blivit kända och det med all rätt. Mycket hög kvalitet, bra ergonomi och fiffiga lösningar gör de till favoriter. RS-4 är en storsäljare som du bör kika lite närmare på. Klicka på länkarna nedan och läs mera om dessa remmar och du kan även se videoklipp om just Black Rapid för att förstå dess fördelar.

/Tobias

Dörr Neopren
Kata Ergo-Tech
Black Rapid RS-4