Driftigt!

Här i Västerbotten är motorintresset stort och det arrangeras en hel del på olika håll. Lycksele har sin motorvecka med olika arrangemang varje dag den här veckan och igår kväll var det dags för Drifting, en relativt ny form av motorsport som ursprungligen kommer från Japan. Självklart var kameran med...

Jag tog med mig Nikon D700 och 70-200 VRII, som jag av erfarenhet vet är ett kanonobjektiv att ta med sig till sådan här event. Vad gäller just 70-200 så är Nikons och Canons modeller mycket bra! Men även Tamron och Sigma erbjuder 70-200 till bra priser som ger mycket goda resultat. Vi säljer just nu Tamron 70-200 F2.8 till ett mycket bra pris och det är en optik jag kan rekommendera starkt.

Vad gäller driftingen så hoppas jag att den fortsätter att växa för det är lätt att se på med korta, intensiva race, många bilar och show vilket gör det roligare att fotografera också. Förarna bedöms bland annat på just hur mycket show de bjuder på och hur mycket rök det blir när de kör. Ser du att det är Drifting på gång nära dig, ladda batterierna, släng med 70-200 i fotoväskan och åk iväg!

Trevlig helg!

Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro till Canon AF
Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro till Nikon AF
Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro till Pentax AF
Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro till Sony / KonicaMinolta AF