Din tur

Vi vill gärna se dina bilder och att dela bilder med andra är både roligt och konstruktiv kritik är något som gör dig och mig till bättre fotografer. Skicka gärna in en bild som du vill dela med andra så kanske den hamnar här i Bloggen och du kan få åsikter, kritik och omdömen direkt bland kommentarerna. Dessutom kan du vinna biobiljetter till dig och en vän...

Vill du skicka in ett bidrag? Maila oss på blogg@cyberphoto.se och bifoga ditt bidrag. Max filstorlek ska vara 3 MB. Bilderna används ENDAST till att presenteras på vår Blogg. Vi använder inte bilderna till något annat eller säljer / distribuerar vidare bilderna på något sätt. Bilderna till Bloggen väljs ut av personal på CyberPhoto och premieras med 2st biobiljetter.

Missa inte att skriva om bilden, vart, när och hur den är tagen. Skriv in ditt namn och adress ifall ditt bidrag visas i Bloggen.