Bästa köpet?

Just nu har vi Nikon D90 på lager igen och det är en riktig bra kamera då den har så mycket teknik i sig och är kanske en av de mest prisvärda kamerorna som existerar just nu! Sugen på trådlös styrning av blixtar? Det har D90 inbyggt...

D90 stoltserar med just att kunna styra blixtar enligt CLS, Nikons koncept för styrningen, och det fungerar mycket bra! Hur du gör har vi en guide om som du hittar i Bloggen eller på vår Youtube-kanal (www.youtube.com/cyberphotoumea).

Dessutom har den inbyggd autofokus-motor, sensor från Nikon D300 och mycket bra ergonomi, speciellt för dig som vill köra manuellt. D90 har varit en av mina favoriter under lång tid och det är ett mycket bra köp för dig som vill byta upp dig från din D40, D50, D60, D3000, D3100 eller D5000.

Har du mera frågor om D90, ring oss eller läs mera om vårt test: Klicka här

/Tobias