Ännu häftigare!

Pentax 645D har rönt mycket uppmärksamhet och har fått mycket god kritik sedan lanseringen. Vi har själva testat denna pjäs och de kunder vi har pratat med har inte rapporterat något negativt. Men nu kommer en begränsad serie av 645D...

645D blev utnämnd till årets kamera på Japan Camera Grand Prix 2011 och för att fira detta lanserar men en exklusiv mängd röda kameror. Det som gör den unik är bland annat att logon är guldpläterad, lacken är gjord med en speciell teknik och i en speciell kulör. Numrerade exemplar, kamerarem i unik design och vit bakgrundsbelysning i displayen istället för klassiskt grönt. Sen att allt kommer i en unik box av trä gör det inte sämre. Besked om möjligheten att beställa denna kommer inom kort.Pentax har nyligen lanserat Q-serien och man har bytt ägarstruktur då Hoya har sålt Pentax till Ricoh. Vad det betyder och hur framtiden ser ut återstår att se men K-5 har varit en succé och 645D en stor framgång på flera plan.

/Tobias