3D utan glasögon

Mobiltelefon leder utvecklingen inom många områden och nu finns det en mobiltelefon som tar 3D-bilder som du sedan kan visa på din TV eller se direkt på skärmen som visar 3D - utan att du behöver glasögon! Men det är inte allt...

LG har gett sig in bland mobiltelefoner och X2 var en kraftvisning från deras sida och nu är man först med 3D i en mobiltelefon. Optimus 3D har dubbla kameror för att möjliggöra detta och en ny teknik i skärmen som känns som ett sånt där 3D-kort som du kanske minns var populärt för ett antal år sen.

Du kan ta videoklipp i 3D, bilder i 3D och dessutom allt i HD! Väljer du att inte köra i 3D-läget kan du spela in film i 1080p (720p i 3D) och visa på din TV via HDMI-kabel. Just nu finns massor av roliga och högteknologiska telefoner som Samsung Galaxy S II, Optimus 3D och Sony Ericsson Neo och du kan köpa vilken som helst av oss.

Du kan dessutom teckna abonnemang direkt på webben så slipper du att jaga i butiker och stå och köa. Bor du nära vår Lagershop så kan du hämta ut den där eller få den utkörd för endast 49kr.

LG Optimus 3D
Samsung Galaxy S II
Sony Ericsson Xperia neo