Vårt gäng!

Vi är 35 personer nu i vårt gäng på CyberPhoto och ett antal som hjälper till nu över sommaren! Det arbetas stenhårt med att ge den bästa möjliga service som möjligt och vi jobbar med att utvecklas och att förbättra oss hela tiden. Kundvagnen har varit vårt senaste projekt och Snabbkassan lanserades förra tisdagen vilket blivit en succé!

Har du något tips till oss om hur vi kan bli ännu bättre? Vi belönar bra tips med biobiljetter så låt idéerna sprudla och ge oss möjligheten att bli ännu bättre! På tal om belöning och vinster så kommer vi att starta en ny fototävling i sommar så håll ögonen öppna, för första priset blir en fantastisk resa...det kan vi skvallra om redan nu här i Bloggen!

Fälj oss gärna på Facebook där du dessutom kan läsa en kort rad om alla oss som arbetar här!