Sommarens bästa köp?

Det är svårt att svara på vilken kamera som är det bästa köpet just nu men en het kandidat är Canon Powershot S95 som vi har ett gäng utav i lager just nu. Bland systemkameror finns massor av alternativ men Nikon D3100 är ett bra val och just nu bjuder vi på en fin väska från Golla, värde 495kr!

Själv så gillar jag Canon Powershot S95 och Nikon Coolpix P300 som båda är fina kompakter. S95 har RAW-format, alltså möjligheten att fotografera okomprimerade bilder vilket är en klar fördel om du ska efterbearbeta bilderna medan P300 har videoinspelning i Full HD och formatet är verkligen kompakt. Båda tar fantastiskt bra bilder för att inte vara systemkameror. Mera läser du om du följer länkarna nedan.

Om du vill ha mera zoom så har jag två andra tips. Canon Powershot SX 230 och Panasonic FZ45. Den sistnämnda är en superzoomare som ger en bra kombination av bildkvalité och funktioner. Optisk en riktigt bra produkt och Panasonic är duktiga på att ta hand om informationen från sensorn och få till en bra bild. SX 230 är en av de bästa kompakterna i den klassen, alltså kompakta långzoomare, som vi testat. Dessutom har vi kampanjpris på FZ45 och kampanj med ett extra batteri på köpet till SX 230.

Nu önskar vi er en trevlig helg och mysiga sommarkvällar!

/CyberPhoto

Canon Powershot SX230 HS blå, med GPS
Panasonic Lumix DMC-FZ45 svart
Nikon CoolPix P300
Nikon D3100 + AF-S DX 18-55/3,5-5,6G VR
Canon PowerShot S95