Nyhet! Sony NEX-C3

Idag lanserar Sony både SLT-A35 & NEX-C3. SLT-A35 är en ersättare till A33 och har också den transparenta spegeln som A33 och A55 kom med för snart ett år sen. Dessa modeller har sålt relativt lite i Sverige medan NEX har fungerat desto bättre. NEX-C3 har en större sensor än Olympus & Panasonic bland de spegellösa och frågan kvarstår...kommer de två stora märkena med spegellöst snart?

Både A35 och NEX-C3 kommer med en 16,2 megapixel CMOS sensor och en del förbättringar, tex bättre batteritid, bättre videoinspelning och nya filter. Filtren kommer även till de äldre modellerna när firmwareuppdateringar släpps. NEX har fått bra betyg på många håll och jag kan inte annat än att hålla med, den tar mycket bra bilder.

Att man saknar manuella inställningar genom en klassisk programratt saknas däremot och snabbknappar till många funktioner hade suttit fint, men man kan inte få allt! Priser och mera info kommer inom kort.