Nyhet! Leica M9-P

Det händer inte varje dag, Leica lanserar en ny kamera! Eller i alla fall en ny version av Leica M9 som får namnet M9-P. Designmässigt får den en klart synlig skillnad, den saknar den röda logon på fronten och har istället en graverad logo på toppen vilket ger en härlig retro-känsla till kameran. Dessutom har M9-P ett nytt skydd över displayen, eller nytt glas som är så hårt och reptåligt att man måste använda specialmaskiner med diamantspetsar för att bearbeta dessa...

Många Leica ägare har sin kamera, och använder den, hela sitt liv. Leica önskar själva att M9 och M9-P ska ses som en investering för framtiden och jag tror att många av oss skulle kunna leva med en Leica M9-P. Länge. Sensorn är en fullformatare på 18 Mpixel och man använder CCD-teknik. Höga ISO är inte alls som en Nikon D3s eller Canon 5D Mark II men de är inte heller denna kameras motståndare. Tillgången till fantastisk optik och bilder tagna på låga ISO är helt oslagbara.

Dessutom har Leica lanserat en 21mm F3.4 idag. Mer info kommer.

Blir du sugen på nya M9-P? Var snabb att beställa...vi vet hur svårt det kan vara att få vara först med att lägga vantarna på en...

PS. Du kan uppdatera din M9 till en M9-P för 1200 Euro .DS