Midsommartävling!

Nu är det midsommar och många får en långhelg, igen! Våren känns lättare till stor del tack vare alla helger och helgdagar medan hösten gapar tom på sådana. Nästan i alla fall. När det är långhelg har man kanske lite mera tid till att plocka fram kameran och ta en midsommarbild...och nu kan du tjäna på att ta en bild och skicka den till oss!

Du har hela helgen på dig att ta en bild med temat: MIDSOMMAR och att skicka in den till oss. Senast på tisdag 28 juni kl 12:00 måste vi ha fått ditt bidrag. Fri efterbearbetning men måste vara baserat på en bild som DU tagit. Vi använder bidragen endast i Bloggen för publicering, inte till annat.

Beslut kan inte överklagas, ev. vinstskatt betalar vinnaren och inga som arbetar på CyberPhoto eller samarbetspartners får delta. Bidraget skickas till BLOGG@CYBERPHOTO.SE och får vara på max 3 MB och i JPEG-format.

Vad vinner man? Du kan vinna 1st Tamron 17-50mm F2.8 optik med valfri fattning! Mer om optiken läser du här.

Lycka till & trevlig midsommar!