Äventyr!

Kamerorna från Gopro är ofantligt populära och det är inte konstigt, de används idag professionellt tack vare sin kombination av enkelhet och bildkvalitet. Så för dig som vill filma din hobby eller något äventyr är Gopro ett mycket bra val. Vi var ute till sjöss igår med en gummibåt modell större, en så kallad RIB, och Gopro fick följa med...

Trots stänk, hoppande och diverse lekande så ser det mycket bra ut och man kan få med sig stillbilder som faktiskt duger en bra bit. Att åka RIB är något vi kan rekommendera. Det finns på många sjönära orter, testa att kolla på google så kanske det finns nära dig. I Umeå kan man åka ut en sväng och åka i vågor och känna havets kraft i ordnad form eller att ta en tur ut på sälsafari. Glöm inte att ta med en kamera som tål lite extra.

En bra kompaktkamera som även filmar riktigt bra är Casio EX-G1. Vi har specialpris på den just nu så missa verkligen inte den. Cool design, tål mycket och filmade betydligt bättre än jag trodde var möjligt i denna prisklass. Mycket positivt överraskad!

Casio Exilim EX-G1 röd
GoPro HD Helmet Hero