Inbjudan - Nikon

Nu på torsdag kväll så har vi en kväll för dig som är intresserad av Nikon PRO-produkter. På plats är Mats Haglund som jobbar med NPS / NPU-medlemmar (Nikons kundprogram) och med sig är även Marcus Nordgren från Nikon. Viktigare än dessa är kanske produkterna och du har chansen att få testa Nikons sortiment med D3s och D3x i topp. Även fast teleoptik, konvertrar och mycket annat är på plats!

Vi har två lokala fotografer på plats för att visa hur de arbetar med Nikon D3s, både vad gäller bilder samt film. Vi på CyberPhoto finns på plats och vi har ett fint erbjudande för dig som besöker oss dessa två timmar (kl 18-20). Detta event hålls i vår lagershop på Gräddvägen 5 i Umeå, mellan kl 18-20 och du måste anmäla dig för att få delta. Skicka ett mail till: Tobias@cyberphoto.se för att anmäla dig.

Vi bjuder på fika, ett mycket bra erbjudande och möjligheten att få så bra hjälp som möjligt när det gäller val av produkt.

Väl mött!

PS. Missa inte att anmäla dig snabbt så att du inte missar tillfället! .DS