Fredag!

Nu är det äntligen fredag! Skönt med helg och kanske fotograferingsdags? Vi som bor i Umeå verkar inte få toppenväder i helgen men regn brukar ge härliga, dynamiska himlar som ger liv och dramatik till bilderna. Igår hade vi en träff hos oss där Nikon visade sitt sortiment, vi själva var på plats så klart och även fotograferna David Lundmark och Daniel Olauson (Mediatales). En trevlig kväll och det SKA vi göra om!

Har du tips på vad vi ska hitta på framöver så skriv gärna en rad till oss, vi läser och scannar av allt som kommer in till oss även om allt tyvärr inte går att genomföra. Träffen igår och delar av upplägget var förslag från en av våra stamkunder. Bilderna här intill är tagna av Johannes Holmlund vars företag Dynamedia har varit med och gjort bla serien Motorliv som du hittar på Youtube. Helt klart värt att se, speciellt om du gillar fordon med motorer...

Trevlig helg önskar vi på CyberPhoto