Flygfoto & vinterns återkomst

Vinterns återkomst? Ja, det är väl inget unikt att den återkommer, ungefär en gång per år, men att det efter ett par riktigt fina veckor med värme slår om är inte vardagsmat. Idag så snöar det i Umeå. Ja, det gör det faktiskt! Men man är trygg i att det nog inte ligger kvar alltför länge. Dessutom har jag fått ta lite bilder från skyn i helgen...

Vi har en del kunder som flyger med olika farkoster och många vill ju passa på att fotografera. Jag var ute med ett flygplan i helgen, som co-pilot och fotograf och visst blir vyerna helt annorlunda från ovan! Ett tips är att du söker upp en flygklubb där du bor och troligen kan du betala för att få åka med och få chansen att fotografera från ovan. En häftig upplevelse!

Om du själv flyger, så missa inte att vi har en grymt smidig kamera om du vill filma dina äventyr i det blå! Vi har en Actionkamera från Dörr som filmar i HD, har bra batteritid och kvalitén blir väl godkänd! Sedan finns GoPro som är i Toppklass i sitt segment och ger en fantastisk kvalitet. Dock lite klumpigare i formatet. Contour har en vass kamera också, både med och utan GPS! Har du mera frågor om vad du ska ha med dig i luften, så ring oss så berättar vi mera!

/Tobias

Dörr Mini waterproof videokamera HD
GoPro HD Hero 960
Sportscam ContourHD 1080p sportkamera med HD-upplösning
Sportscam ContourHD GPS sportkamera med GPS-funtion