FIESTA!

Nu är sommaren snart här och vi firar det med en FIESTA! Festa med oss och kolla in nya erbjudanden som kommer att ramla in varje dag under hela månaden! Passa på att betala med skatteåterbäringen...och har den inte kommit ännu, så kan du ändå handla och betala när du fått den*!

Vi kommer att erbjuda kameror, systemkameror, mobiltelefoner, optik, blixtar, stativ, minneskort, ja, allt i vårt sortiment till kampanjpriser under Maj och har du önskemål om vad du skulle vilja se på kampanj i Maj, så skriv en kommentar så ska vi se om vi kan uppfylla din önskan. Missa inte heller att delta i tävlingen som du hittar längre ned i Bloggen! Alla erbjudanden hittar du på vår startsida eller via menyvalet Kampanjer.

Hoppas att vi kan erbjuda något som förgyller din vår och sommar! Fiesta ay-ay-ay!

* Du kan handla helt utan avgifter och ränta och betala fakturan sista augusti! (Gäller 1-31 Maj 2011)