VÅRENS FOTOTÄVLING

Nu sätter vi igång vårens fototävling där första vinsten är en valfri systemkamera med eller utan optik, det väljer du själv (Upp till totalt värde 10.000kr!). Så nu gäller det att vara med och bidra till den största och roligaste fototävlingen i vår. Temat är:

SVERIGE

Läs allt om hur det går till, här nedan. Mycket enkelt att delta.
Fri tolkning av temat. Lycka till!

Tävlingen pågår fram till 31 Maj 2011. Bidraget måste ha kommit till oss under tävlingsperioden, inga undantag. Du får en bekräftelse på ditt inskickade bidrag. Varje tävlande får delta med ett (1) bidrag och rättigheterna till bilden måste tillhöra den som tävlar med bidraget. Fri bearbetning av bilden. Fri tolkning av temat gäller. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda och närstående till juryn eller CyberPhoto får inte delta i tävlingen.

Du kan under tävlingens tid skicka in ett nytt bidrag och då stryks ditt tidigare bidrag. CyberPhoto förbehåller rätten att censurera och exkludera bilder som anses olämpliga. Vinnaren meddelas per mail och får välja en kamera med eller utan tillbehör till ett maximalt värde av 10.000kr inkl moms. Skicka in ditt bidrag i JPEG-form till BLOGG@CYBERPHOTO.SE, max 3MB i filstorlek. Vi förbehåller oss rätten att publicera bidragen på webben (Bloggen, Facebookgruppen osv.).