Pentax 645D - vinnare!

Priset för bästa professionella systemkamera enligt TIPA AWARDS går till Pentax 645D. Det är en produkt som verkligen skapat intresse och vill man ha det bästa inom vissa områden av fotografering, så är 645D det bästa man kan lägga vantarna på. Mycket pengar? Absolut. Men hur mycket lägger många på bilar, hästar, resor eller motorcyklar? Om du drömmer om 645D kanske det inte är omöjligt...prata med Rolf eller de andra säljarna om en smart finansiering.

Mats Ylinikka som testade kameran säger så här: Pentax 645D är perfekt för natur, studio, reklam, porträttfotografer m.fl, och kanske lite mindre lämplig för actionfotografer som i regel behöver betydligt snabbare sekvenstagning och tillgång till högre ISO lägen, samt lägre brusnivåer på högsta möjliga. Den skapar hur som helst ett mycket starkt "jag vill absolut ha" begär hos mig, bättre bildkvalité får man leta efter och så här ska en riktig kamera kännas. Det enda jag inte gillar med kameran, det är prislappen. Men, man kanske skulle ta och sälja villan...

/Tobias