Kör du MC?

Om du är en av alla MC-förare i Sverige så har det kanske börjat kittla lite extra nu när våren gör sitt intågande. I Skåne har man kunnat köra några veckor redan medan man i Umeå märkte att nu i helgen vågade sig sporthojarna fram. Vill du kunna filma när du kör favoritvägen? När du pressar på bana?

Det finns många produkter och vi har ett bra sortiment för att memorera sommaren i videoform! GoPro har blivit mycket intressant på marknaden och vi förstår varför. Har sett flera TV-produktioner där man använt GoPro, bland annat på SVT och det ger mycket bra kvalité. Contour har liknande produkter som är smidigare i formatet tycker många och bland annat med GPS.

Vi har även en kamera från Dörr som ger mycket bra kvalité och är både liten, smidig och mycket prisvärd! Så i sommar...vill du filma när du kör din hoj, satsa på en actionkamera. Har du mera frågor, ring oss på 090-200 70 00 eller maila till oss. Ta det lugnt i vår och besök gärna en avrostning under våren, det är det värt!

/Tobias

Sportscam ContourHD 1080p sportkamera med HD-upplösning
GoPro HD Motorsports Hero
Dörr Mini waterproof videokamera HD