Canon levererar!

Brus skrev vi om så sent som igår och nu har vi en till kamera som hanterar brus mästerligt på höga ISO. Canon 1100D. Du kanske reagerar då det är en enkel instegsmodell, men gå gärna in via länken längst ned och kolla in testbilderna på höga ISO från denna kamera. Kort sagt. Canon levererar!

1100D kan kännas lite tråkig med 720p videoinspelning, inte så hög upplösning som många förväntade sig osv, men när det gäller att få fram en bra bild så överraskar den. Tack vare kombinationen av en relativt låg upplösning med de tekniska framsteg som man tagit med EOS 7D och 5D Mark II när det gäller signalbehandling har Canon fått fram en prisvärd, enkel systemkamera som levererar bildkvalité. Kolla in testbilderna, jämför med andra kameror och skaffa din egen uppfattning.

Canon EOS 1100D hus + EF-S 18-55/3,5-5,6 III

/Tobias