Viktig information

Angående läget i Japan så har vi fått uppdateringar från leverantörer och vi har även egen information. Om du har tankarna på att köpa ny optik från Canon(hela sortimentet) eller Nikon (Pro-sortiment) så vill vi passa på att varna för en kommande brist under vårmånaderna. Det samma gäller Nikon D700, D3s samt D3x. Dessutom har beställningar och bokningar ökat vilket gör att man bör boka upp sig inför vårens fotografering.

Pentax har inte gett några konkreta svar men både Pentax, Panasonic, Nikon och många flera har komponenter i sina kameror som tillverkas i Japan så vi får se vad som händer på den fronten. Men det verkar som att enklare systemkameror och mellansegmentet inte kommer att påverkas alls lika mycket som de semi- eller helprofessionella.

Har du frågor om produkter eller tillgång, ring oss på 090-200 70 00!

/Tobias