Vår VD svarar

Vi är mycket tacksamma för alla våra kunder, nytillkomna eller de som hängt med oss i flera år. I höstas så blev Patrick Ohlsson, tidigare Operativ chef, vår nya VD. Jag passade på att ställa honom mot väggen idag och försöka få några minuter till att få svar på några frågor.

CyberPhoto utvecklas hela tiden, vad är det senaste som hänt för att förbättra nätbutiken?
Allt som byggs, drivs och utvecklas måste ha en stabil grund att stå på. I vårt fall så är en av de allra viktigaste grundstenarna för att serva våra kunder vårt affärssystem. Genom det kan vi hela tiden vara uppdaterade och snabba med produktnyheter, priser, leveranser osv. Efter 15 år med vårt gamla väl beprövade affärssystem så har vi nu tagit steget in i ett nytt kraftfullt och helt för branschen unikt affärssystem för att effektivt och med kraft kunna möta framtiden.

Som kund, vad kan jag förvänta mig av CyberPhoto?
Det allra viktigaste är att vi på ett personligt plan skall se alla våra kunders behov från just kundens eget perspektiv och inte bara rent affärsmässigt från vår sida. Till detta är vårt mål att alltid hålla det vi lovat.

Vad gör att jag ska välja att handla hos CyberPhoto?
Det totalvärde du som kund får av oss genom det pris du betalar, den erfarenhet och kunskap som vi delar med oss utav tillsammans med vår professionella affärsmässighet skall upplevas långt mera värdefullt än enbart priset på den köpta varan.

Hur ser du på de kommande åren för företaget?
De kommande fem åren kommer att bli en oerhört spännande tid för både näthandel, elektronikbranschen och i synnerhet för foto. Vi ser omvälvningar med nya varumärken och nya kategorier växa fram hela tiden. Titta tillbaka några år. Vilka varumärken finns idag inom foto som inte fanns då? Många. Så jag ser med tillförsikt på de kommande åren och med stora förändringar inom just vår produktgrupp!

Till sist, det som hänt i japan, hur tror du att det påverkar oss i Sverige?
Det har nu rapporterats skadade och tom döda bland tillverkar och leverantörer och det är en stor tragedi för samhället. Om ni ser rent produktmässigt så har det varit och är stopp i produktionen för de flesta tillverkare, men i olika skala. Vi kommer att få se vissa förseningar, mindre tillgång på vissa produkter och eventuellt någon lansering som försenas. Men ingen vet ännu vad det betyder konkret.

Har du mera frågor till Patrick, angående CyberPhoto eller texten ovan så skriv gärna som kommentar så kan andra läsa både frågan och svaret. Tack för att du tog dig tiden att svara, Patrick!