Stop!

Sigma DP2 till ett superpris, 3990kr med flera fina tillbehör. Men jag vill säga PASSA PÅ! Vi har endast ett fåtal kvar i lager så det är verkligen sista chansen. Då får du en fantastisk kamera, rent bildmässigt. Stor sensor, härlig känsla och du behöver inte köpa till något för att vara klar att fotografera. (Ett dygn senare är de slut!)

Andra produkter som det börjar sina utav är även Sigma 530 blixt. Vi säljer dessa för 1990kr just nu och då får du en mycket kraftig blixt. Ledtalet (styrkan) är 53 på dessa, att jämför med många inbyggda blixtar som kan ligga runt 7 i ledtal, i vissa fall upp emot 10. Dessutom kan man använda dem trådlöst. Endast 1990kr gör det till ett fynd.

Även Sigma 180mm Macro är ett kap för 6990kr. Byggkvaliten är av mycket hög klass, känslan och precisionen likväl. Skarpa som attan och bra autofokus gör inte denna sämre direkt. Så om du inför våren vill fotografera nära växter, insekter eller andra detaljer, så är detta ett verkligt kanonköp.

Till sist vill jag slå ett slag för JVC HM30. En liten, smidig videokamera som spelar in i HD och kostar en bråkdel av vad en liknande produkt kostade ett par år sen. En mycket bra kamera för dig som enkelt vill spela in sommarens äventyr men inte lägga ut en förmögenhet. Mycket prisvärd!

JVC GZ-HM30 - videokamera
Sigma EF-530 DG Super - blixt för 1990kr!