Nyhet - Benro

Stativ är ett standardtillbehör för fotografen, men du liksom jag har säkert märkt att de flesta stativ har begränsningar. Är du lång så kanske du tycker att stativet är för kort. Bär du runt på ditt stativ ofta kanske det är för tungt? Benro är en tillverkare som har flera fördelar!

För det första tillverkas de i åtta lager tjockt kolfiber. Det gör stativen väldigt hållfasta och lätta. Man har höga kvalitékrav på dessa kolfiberprodukter och jag kan själv intyga att det är klar skillnad gentemot billigare kolfiberstativ. Dessutom finns de att välja i aluminium om man vill ha det. Dessutom så finns det många rejäla och väldigt höga stativ. Så det finns en Benro för alla behov.

Prismässigt ligger man i trakten av tex Manfrotto men erbjuder lite andra storlekar och format på stativen. Kullederna från Benro var mycket stabila och helt omöjliga att rubba när man väl låst dem. Kändes mycket bra! Även om du dragit åt dem ritkigt hårt så var det lätt att lossa kulan.

Vi kommer att påbörja försäljningen av Benro inom kort.