Nya mobiler!

Idag har vi fått en del coola nyheter att testa på! Sony Ericsson Neo, Arc och Play från Xperia. Jag fastnade för Play direkt för jag skulle faktiskt kunna tänka mig att spela på min mobiltelefon, trots att man är 31 år gammal, har småbarn och knappt tid. Men smidigt när man lite dötid att slå ihjäl, på flygplatsen, innan man somnar eller på lunchen. Skärmen såg bra ut, grafiken bättre än jag trodde och det flyter på bra i spelet.

Det enda på Play som störde lite var att ergonomin var så där. Kanske passar målgruppen bättre, än mig. Arc är precis som man förväntar sig. Bra känsla, stor skärm och känns lyxigt tunn. En riktig pjäs för dig som vill ha den där känslan av lyx. Känns bättre än en iPhone i handen tycker jag.

Dessutom får vi hem Optimus x2 idag och imorgon till lagret så alla som väntar på dessa kommer att få sitt exemplar! Dessutom är ZTE Blade på väg så att vi får hem dessa nästa vecka till lagret! Missa inte att boka upp er på dessa om ni känner suget, för det är mycket trevliga mobiler på gång just nu. Dessutom, missa inte att du kan teckna abonnemang direkt på webben...smidigt!