Mobilt & Youtube

Det ramlar in nya mobiltelefoner just nu i strid ström och vi fick igår in nya Nexus från Samsung, först ut med Android 2.3! Inom kort kommer även Sony Ericsson ARC som många väntar på! Vi har iPhone på lager, iPad också och självklart Samsung TAB. Så är du sugen på nytt, kolla in under mobilfliken, där finns en hel del roligt.

Och har du tid över, missa inte vår kanal på Youtube som du enkelt hittar då vi heter cyberphotoumea. På tal om vår kanal, så är det ju vår snart. Inom kort kommer vi att starta en ny fototävling med just temat VÅRTECKEN. Håll koll i bloggen för mer info...

Skynda dig att gå med i vår Facebook-grupp, där ett specialerbjudande kommer att skickas ut imorgon och en tävling pågår fram till nästa vecka! Gå med i gruppen nu så du inte missar det.

/Tobias