Mathias svarar

Det är en del häftiga mobiltelefoner på gång just nu, och ryktena florerar om en ny värsting från LG. Mathias Ohlsson som beställer mobiltelefoner haffade jag tag i för att få lite svar! Längst ner har du länk till den superhäftiga LG.

Hej Mathias! Du beställer telefoner här på CyberPhoto. Vi har hört talas om en ny LG som väcker uppmärksamhet, vad kan du berätta om den?
Optimus 2x är den första telefonen med en Dubbelkärning processor, inte nog med det så är den också den första telefonen på den svenska marknanden som har Full Hd in- och uppspelning.

Varför ska jag som kund välja just den telefonen?
Om du som kund är ute efter det nyaste och hetaste på marknaden så är det faktiskt Optimus 2x. Den har en prestanda som enligt mig inte kan jämföras med någon annan telefon som går att köpa idag. Om man ska använda telefonen för att t.ex surfa på internet, precis som jag gör, så är detta nog ett självklart val, då LG har lyckats optimera denna upplevelse, och den slår de flesta (Troligtvis alla) utav sina konkurrenter med hästlängder.

Vad för telefon använder du idag, och varför?
Just nu använder jag mig utav en Iphone 4. Jag använder min telefon för att ringa, kolla mail, surfa, spela ett och annat spel för att fördriva tiden och den har klarat allt detta utan minsta problem.

Om du fick välja en ny telefon, vilken skulle du välja?
Jag skulle välja mellan Nexus S, Optimus 2x eller Samsungs Galaxy S!

Tack för dina svar!

/Tobias

LG P990 Optimus 2X - klicka här