Erbjudande!

För dig som läser bloggen kommer vi att ha lite specialare ibland, vilket vi hoppas är lite extra trevligt! Köper du Sony NEX 5 med 18-55 optik i svart, så får du just nu värdepaketet på köpet (8GB minneskort, väska, UV-filter och microfiberduk) samt fri frakt!

Det enda du gör är att maila oss på blogg@cyberphoto.se för att få mera info!

Viktig information! Vi har haft ett antal paket som försenats från oss då vi utfört en hel del underhåll på vårt system under helgen. Har du frågor om din leverans så ring oss gärna på 090-2007000 eller skriv till oss genom att klicka på Kontakta oss här till vänster i menyn.

Lite andra nyheter: Canon EOS 600D har kommit förra veckan och vi har snart slut igen, men misströsta inte, flera är på gång in till oss! LG optimus P990 är snart på gång, och vill du läsa mer om denna coola telefon så klicka på länken nedan.

/Tobias

Sony NEX-5 - klicka här
LG P990 Optimus 2X - klicka här
Canon EOS 600D - klicka här