85mm

Är du sugen på skarpa porträttbilder med underbar bakgrundoskärpa? Då kan jag rekommendera att titta på en 85mm ljusstark optik. Samyang har en jättepopulär och extremt prisvärd 85:a som presterar mycket väl. Det som ligger i fatet är avsaknaden av autofokus vilket är både bekvämt och bra när man har så kort skärpedjup.

En av våra kunder, Daniel Olausson, skaffade sig Nikons 85mm optik och du ser ett exempel av hans bilder här intill. Kort skärpedjup, bra skärpa redan på fullt öppen bländare och mycket vacker bakgrundsoskärpa! Har du lite tid över, kolla in på mediatales.se och kolla in mer av Daniels bilder.

Så fundera i helgen. Vill du ha en optik för att ta fina porträttbilder, så välj en 85:a. Passa på nu medan du får ett UV-filter på köpet vid köp av Samyang 85mm! Lycka till med fotograferandet!

/Tobias