Bloggpost

2011-02-08

Topp tre

Topp tre var stenhårt och även att plocka ut 20 bidrag i första skedet var mycket svårt. Det är också tufft när subjektiva åsikter kommer in och med ett brett tema men vi lyckades komma överens till sist. Jag vill däremot passa på att visa de övriga Topp tre bidragen i Bloggen, och dessa två bilder drog nästan jämnt skägg med vinnaren. Små marginaler. Vilken gillar du bäst?

Att använda HDR är svårt, för det blir lätt för mycket och då känns bilden inte genuin längre. Men balansen i den ena bilden i användandet av HDR är på en bra nivå och den känns häftig. Trots ett enkelt motiv. Stugan och snöskotern ger bilden liv och känsla. Den andra bilden är riktigt häftig, mycket pga vinkeln och när man inser vilken brännvidd som använts, så förstår man hur nära fotografen var. Eller? Häftig vinkel, bra skärpa och bra exponering. Den tyckte vi om.