Personligt

Du vet säkert känslan, när man fastnar för en produkt, och vill ha den även om man inte är säker på om det är den man behöver, eller kommer att använda särskilt mycket. Vi har ju pratat massor om GF1 från Panasonic och det är just en sådan produkt. Varje gång vi har fått leverans av den så funderar jag...ska jag? Och nu är vi framme vid sista chansen...

Ja, GF2 som ersätter är bättre på det sättet att den är mindre och enklare att använda. I alla fall automatiskt. Men vill man ställa in själv och ha den där manuella känslan och kontrollen så är det GF1 som gäller. Nu har vi köpt de sista GF1 med den coola pancake-optiken och du har alltså en sista chans att slå till. Samma gäller mig. Blir du sugen så har du alltid möjligheten att delbetala eller att ta via faktura.

Kolla gärna in bilderna som finns i blogginlägg nedan, tagna med just GF1.

/Tobias