Bloggpost

2011-02-16

Nytt & ljust!

Casio har kommit med en del nytt och där vissa modeller sticker ut mer än andra. Det är kul att se hur Casio blivit en stor aktör inom foto och modeller som F1 (svart, stor, klumpig kamera med höghastighetsfilmning) gjort succé med funktioner som de andra inte haft. Och nu kommer Casio EX-TER100 som är ett helt nytt koncept. Vad tycker vi om den?

Erik på Casio visar nyheterna och det känns som rejäla, bra kameror. Casio EX-TER100 har ett helt nytt format och vi har skrivit lite i bloggen om den tidigare. Det är en bra känsla i den, känns genuin, och materialvalet är helt rätt. Skärmen är utan tvekan en mycket, mycket bra skärm och den är lättmanövrerad. Bildmässigt kunde vi inte testa den ännu, men det såg OK ut på skärmen när man zoomade in, men det säger inte så mycket då skärmen i sig inte är nog bra för att visa en fullgod bild för att bilda sig en uppfattning. Cool pryl oavsett vad!

Vi kommer att kunna erbjuda Casio Exilim EX-G1 till ett superpris inom kort, vilket känns jättebra då den kameran verkligen är TUFF och COOL! Snygga färger, rätt materialval även här och känslan är på topp. Den kommer att göra mig sugen på att komplettera kamerauppsättningen!

/Tobias