Mobilfronten

Det händer verkligen mycket inom mobiltelefonvärlden just nu. Nokia missade skeppet enligt många när man valde att gå sin egen väg medan Sony Ericsson snabbt hakade på Android och lanserade tuffa touch-mobiler till bra priser. Märken som HTC, som ingen kände till två år sedan, är idag bland de största.

Många av oss på CyberPhoto använder iPhone och HTC och det är väl inte så konstigt på ett företag som bedriver sin huvudsakliga verksamhet på nätet. Men telefonerna är också väldigt bra, smidiga och fungerar så mycket bättre än Smartphones för ett par år sedan. Sony Ericsson har visat upp sina nya mobiler där man satsar på spel och multimedia, och Arc som snart är här, en supertunn häftig Android-telefon.

Nokia har inlett samarbete med Microsoft och de ger sig inte i första taget. Det kan nog bli ett riktigt roligt år för oss som gillar mobiltelefoner! Arc för övrigt (Sony Ericsson) har HD-inspelning (video), hela 8,1 Megapixel med en bländare på f/2.4, alltså väldigt ljusstark, i synnerhet för att vara en mobiltelefon.

Tänk på att du kan teckna abonnemang direkt på nätet hos oss, smidigt och du får telefonen per post snabbt och enkelt. Allt det kan du läsa mer om genom att klicka på länkarna nedan eller den blå fliken MOBILTELEFONI här ovanför.

På bilden visar Peder, ansvarig för mobiltelefoni, sin nyaste testlur, en HTC Desire Z!

Sony Ericsson Xperia ARC
Apple iPhone 4
HTC Desire Z