Missa inte!

Vi har en del roliga kampanjer just nu och en del som avslutas inom några dagar...så missa inte att göra en bra affär. Actionkamerorna GoPro och ContourHD kommer det mera av in på lagret hela tiden och du får 16GB på köpet vid köp av just GoPro fram till sista Februari. Det får du inte missa om du vill filma action!

På bilden ser du både GoPro och ContourHD och även en av våra leverantörer som kör MC på sin fritid och här i full fart på Gelleråsen med sin KTM 950 SMR. Så kör du skoter, MC eller en rolig bil så kan det mycket väl vara värt att investera i en sån här:

GoPro HD Motorsports Hero

En annan kampanj som avslutas i månadsskiftet är den där du får med ett fint stativ med kulled och rejäla ben när du köper Nikons fina 70-300 VR optik. En riktig kanonaffär för dig som vill ha lite mera brännvidd nu inför våren, och i samma veva få ett nytt och bra stativ! Du har några dagar kvar...

Nikon AF-S VR 70-300/4,5-5,6 G IF-ED

Nu i helgen kommer jag själv att ta lite makrobilder tänkte jag. Det är kul att skapa ett projekt för sig själv och sätta mål för att försöka uppfylla dessa istället för att bara ta kameran och planlöst leta efter motiv. Makro och snö är helgens projekt. Får se vad det blir av det! Just till Makro använder jag gärna Tamron 60mm F2 makro optik och mellanringar. Även Tamron 90mm är grym, men 60mm är lättare om man snabbt vill ta lite porträtt eller något annat, där brännvidden får ett bredare användningsområde, speciellt på en APS-C kamera.

Tamron AF SP 60/2,0 Di II Macro 1:1 till Canon EOS

Hoppas att du också får lite tid att ta lite bilder i helgen, för det är inte längre lika kallt här i Västerbotten så kylan avskräcker inte alls längre. Vi önskar dig en trevlig helg.

/Tobias