Filmande fotograf

Vi pratar och samverkar med många fotografer och en av dem är David Lundmark som även testar blixtarna i inlägget nedan. Han har nyligen varit med och filmat Lisa Miskovskys nya musikvideo där man använt sig utav DSLR vid filminspelningen. Det har blivit vanligare och vanligare hela tiden med användningen av DSLR och detta är ett exempel i raden av många. Kolla gärna in vår Facebookgrupp där du kan se en del tuffa videos inspelade med systemkameror!

Bilderna till höger är från inspelningen och är en lite sneak peak på den nya videon. David berättar att man använde Nikon D3s vid inspelningen. Han använder D3s själv och det kom ytterligare 8st till inspelningen. Optiken omfattar stora delar av sortimentet men i huvdsak 14-24, 24-70 och 70-200. Även fasta 400mm, 600mm samt 85mm PC-E (tilt/shift) användes. Det gick även åt mycket utrymme på minnena, bara David fick med sig 80GB med material på sin egen kamera, och då fanns det ett gäng till av både kameror och fotografer.

Om du har videoklipp på nätet som du vill att vi ska visa så maila oss på blogg@cyberphoto.se så delar vi dessa på Facebook.