Bästa porträttoptiken!

Enligt David Kilpatrick så är Samyang 85mm F1.4 nummer ett på hans Topp 6 lista över porträttoptik. Jag kan personligen säga att Samyang har överraskat mig rent optisk och även byggkvalitén är över mina förväntningar. Har du funderat på en ny porträttoptik, men tycker att många är för dyra?

Nu kan du tänka om. Om Samyang är bäst eller inte är svårt att säga, men sett till priset vet jag ingen optik som matchar den, och som porträttoptik för detta pris är den helt oslagbar. Bakgrundsoskärpan är bra och fin, skärpan på full öppning är helt ok och går vi till byggkvalité så är både tyngden och känslan på topp. Dessutom har du alltid 14 dagar öppet köp hos oss, oavsett om du handlar i lagershopen eller på webben.

Hela Februari och Mars kommer du även få med ett superfilter i form av Hoya Pro 1 Digital 72mm på köpet, med ett värde på hela 595kr! Så passa på, slå till på ett nytt porträttobjektiv och kom ihåg att du kan alltid handla på faktura eller på delbetalning om du blir sugen men lönen redan är borta...

/Tobias

Samyang MF 85/1,4 för Canon EOS
Samyang MF 85/1,4 för Nikon F
Samyang MF 85/1,4 för Olympus 4/3
Samyang MF 85/1,4 för Pentax
Samyang MF 85/1,4 för Sony / Konica Minolta