Bloggpost

2011-12-12

Tomten på besök!

Idag kom tomten på besök hos CyberPhoto! Nästan alla vi 35 som jobbar på CyberPhoto hjälptes åt att plocka paketen som han skulle ha med sig till julen och när man hjälps åt så går det undan. När vi packar så ser vi vad som är den hetaste julklappen i år.

Alla på logistik var fint julpyntade idag på morgonen och det är en stämningshöjare. Lägg till lussebullar och julmust så blir det rätt bra. Vad är då julklapparna i år? Många har önskat sig kameror så klart och gärna en bra kompaktkamera. De bättre kompaktkamerorna är heta i år och många vill ha ett smidigare komplement till sin systemkamera.

Blixtar i alla former är inne i år. Studio är hett och likaså originalblixtarna i form av SB-700 och 430 EX II från Nikon respektive Canon. Har man en kamera redan så är dessa mycket bra köp för att gå framåt med sitt fotograferande. Har du frågor om just blixtar & studio så är du välkommen att ringa oss alternativt maila, vi svara GÄRNA på dina frågor!

Några tips på julklappar till den som har en systemkamera:

Dörr Ringblixt DAF-14 till Canon