Bloggpost

2011-12-06

Julklappstips - studio

Har du önskat dig en studio någon gång? Till jul kan man ju önska sig klappar oavsett ålder så vi tipsar nu om några studioprodukter som kanske passar just dig, eller någon i din omgivning som skulle uppskatta det. Studio är ju perfekt denna årstid!

Jag börjar med fototältet från Quantuum som vi säljer till halva priset just nu. Perfekt när du vill ta produktbilder, frilägga bilder eller kanske leka med macro inomhus och bestämma bakgrunder. Det blir inte dammigt och du får en mycket kontrollerad situation att fotografera i. Kombinera med ett blixtpaket från Dörr som startar på 1490kr och ger dig dubbla 120Ws-blixtar.

Vill man pinna upp ett steg så har vi ett paket från Quantuum med dubbla 300Ws och riktigt rejäla softboxar. Under 5000kr inkl sändare, stativ, ja, allt du behöver för att komma igång med din egen studio! Det här är en mycket fin julklapp. Vill du fotografera utomhus och behöver det där lilla extra när det kommer till effekt så har vi REA! på 600Ws blixtar inkl batteripack, perfekt när du inte har tillgång till eluttag.

Studio...årets julklapp för dig?

Quantuum Studioblixt R+600 Dual Power, inkl batteripack