Bloggpost

2011-12-06

Julklappstips - projektor!

Jag passerade lagret idag och såg ett riktigt julklappspaket - en optik, en kamera och en till optik. Då passar jag på att använda de som dagens julklappstips för det var bra produkter. Optik passar ju alla som har en systemkamera...

Canon har en 50mm F1.8 som kostar 990kr och som är ett måste i varje Canon-väska. Du får en ljusstark, smidig optik under tusenlappen. Personligen har jag tagit mycket bilder med olika 50mm objektiv och det är både kreativt och ger nya förutsättningar för dig som har en 18-55mm kitoptik sen förut. Även till Nikon och de övriga märkena finns flera 50mm objektiv att välja på.

Samyang har många roliga och kreativa objektiv till bra priser som passar bra som julklapp. Ett nytt tillskott är 7,5mm vidvinkel för dig som har en Panasonic eller Olympus 4/3-kamera som tex. GF1, GF2 eller GF3. Finns i både silver och svart för att estetiskt passa tex. de läckra PEN-modellerna från Olympus. Har man en Canon eller Nikon så kan jag rekommendera 85mm F1.4 som är en kanongrym optik. Skarp och mycket ljusstark!

Till sist låg det en Nikon S1200PJ i kartongen. Kompaktkameran med projektor och som du kan koppla ihop med en iPhone (kablar medföljer) gör det till en superhäftig julklapp, speciellt för de som gillar märket med äpplet. Har du frågor om produkterna så tveka inte att ringa oss på 090-200 70 65 eller att maila
oss på info@cyberphoto.se.

Välkommen!