Bloggpost

2011-12-07

Julklappstips - action!

Dagens julklappstips blir inriktat på action! Produkter inom detta segment är populärare än någonsin och de är mycket bra dessutom! Vi har GoPro och Contour som de stora märkena på området och nu har vi även massor av tillbehör till dessa...och mera kommer.

GoPro Hero 2 är en het julklapp och med vår kampanj där du får med 16GB minne så blir det ännu bättre. Minnet är ett SanDisk Extreme HD Video så det är både kvalitativt fysiskt och hastighetsmässigt. Mycket bra produkt! Hero 2 är en uppdatering av Hero och ger nya möjligheter. Om du följer länken nedan till Hero 2 kan du se en film där vi beskriver skillnaderna mot föregångaren.

Vi har även GoPro Hero kvar i lager för 2490kr. Har man inte nytta av uppdateringarna så är det ett mycket prisvärt alternativ. Contour har lanserat nya kameror och Roam är den modell som gäller idag. Riktigt bra format för dig som uppskattar smidighet och de är rejält testade under sommaren 2011 i bland annat motorsport-sammanhang. Contour Roam är bättre för dig som behöver smidigheten och att använda på tex ett vapen, på sidan av en hjälm osv. Men kan vrida optiken så att kamera placeras korrekt och sedan vrider man optiken så att horisonten alltid är rätt.

Ser du GoPro i bilderna ovan?

ContourHD ROAM 1080p