Bloggpost

2011-12-30

Gott nytt år!

Alla vi på CyberPhoto vill tacka dig som har handlat av oss, följ vår Blogg, läst våra tester, kommenterat eller gillat våra inlägg, hängt med på Facebook, tävlat i våra tävlingar eller på något annat sätt varit med oss 2011.
Vi lyfter nu blicken och går in i ett nytt år med förhoppningar om mycket nytt.

2011 blev året av katastrofer och förändring inom foto. Först drabbades Japan och sen Thailand. För just vår del av elektronikbranschen påverkade detta väldigt mycket. Ni kanske minns att vi tom testade produkter från Japan genom att mäta strålningen...det fanns frågor och undringar från våra kunder runt detta och vi tog det på allvar. Tillgången har periodvis varit sämre än tidigare och det har varit färre lanseringar av nyheter än föregående år. Men det finns också mycket att glädjas över!

Det som har tagit utrymme 2011 är de spegelfria kamerorna. Sony fortsätter med sin succé NEX, Panasonic kör hårt med GF2, GF3 och nya GX1. Nikon har lanserat serien 1. Som ni kanske märker så saknas en stor tillverkare bland de spegelfria. Om vi ändå börjar spåna och fundera på vad som händer 2012 så finns det mycket frågor, funderingar och förhoppningar. Vad väntar du på? Vilka produkter tror du kommer att lanseras och vad kommer de att tillföra marknaden?

Än en gång, tack för 2011. Vi är mycket glada att få hjälpa så många vid deras val av kamera och andra produkter och vi kan inte annat än ödmjukt säga tack och önska dig, och alla andra som läser detta, ett mycket GOTT NYTT ÅR!

/CyberPhoto