SONY_LOGO_BANNER_1244x300px.png
SONY_LOGO_BANNER_1244x300px.png

Välkommen till Sony

Här kan du i efterhand se delar av det som Sony hade att erbjuda under PhotoExpo 2020! Hör t ex mer från Filmmakern och Youtubeprofilen Peter Lindgren i en inslaget här nedan.

FREDAG 23 OKTOBER_banner.png
 

LÖRDAG 24 OKTOBER_banner_1244x300px.png
 

Här kan du se Sonys insats i livesändningen. Först hör vi Dennis Johansson, Sony produktspecialist svara på några frågor och sedan kommer en intervju med Youtubprofilen Peter Lindgren. 

Peter berättar:
-Jag plockade upp en kamera 2014 eftersom jag tyckte att det var för dyrt att anställa en fotograf för att ta produktfoton. Ironiskt, eller hur?
Min första Sony-kamera var A6300 som jag blev helt kär i. Den hade alla funktioner som jag ville ha i ett superlitet, kapabelt hus. Jag använde det för att producera mina första ”professionella” videos för klienter och YouTube. Då hade jag inte många prenumeranter och planen att vara YouTuber var inte riktigt på plats, men resan gick från 1000 prenumeranter i början av 2019 till över 320k just nu, vilket är ganska galet!

Jag använder för närvarande A7III som min huvudkamera för videor och A7RIII som huvudkamera för foton / sekundärkamera.

 

Under PhotoExpo 2020 så hade María Pérez Cejuela López en föreläsning om du kommer igång med Capture One Pro 20. Se denna en väldigt bra genomgång av programmet, i föreläsningen finns tips för både nybörjaren och dig som är erfaren med programmet redan!