Välkommen till Sony

Här kommer du att kunna nå allt material, länkar och erbjudanden som Sony har under PhotoExpo Online! Möjligheten kommer att finnas för dig att ställa frågor direkt till både produktspecialister och ambassadörer. Vi ser fram emot ditt deltagande under eventet.

Vi har den stora glädjen att meddela att Peter Lindgren - Innehållsskapare, Youtuber, Filmmaker kommer att föreläsa under PhotoExpo Online!

Blogg_peter_lindgren.jpg

Peter berättar:
-Jag plockade upp en kamera tillbaka 2014 eftersom jag tyckte att det var för dyrt att anställa en fotograf för att ta produktfoton. Ironiskt, eller hur?
Min första Sony-kamera var A6300 som jag blev helt kär i. Den hade alla funktioner som jag ville ha i ett superlitet, kapabelt hus. Jag använde det för att producera mina första ”professionella” videos för klienter och YouTube. Då hade jag inte många prenumeranter och planen att vara YouTuber var inte riktigt på plats, men resan gick från 1000 prenumeranter i början av 2019 till över 320k just nu, vilket är ganska galet!

Jag använder för närvarande A7III som min huvudkamera för videor och A7RIII som huvudkamera för foton / sekundärkamera.

Vi hälsar Peter varmt välkommen som en av våra föreläsare!


Vi har under våren/sommaren arbetat med livsändningar och Sony har varit en flitig deltagare vid dessa event. Här kan du i väntan på Sonys livesändning under PhotoExpo den 23-24 oktober ta del av våra tidigare livesändningar med Sony. Först ut en presentation om nyheten Sony Z-V1, en funktionell vloggkamera för dig som vill skapa innehåll till din kanal av god kvalitet. 


Vilken kompaktkamera passar dig? I den här videon får du bra svar från Dennis Johansson som arbetar på Sony som produktspecialist.I den här videon vi gå igenom hur du filmar med din Sony där finns även svar på frågor från våra tittare. 


Här kommer du att kunna möta de kunniga produktspecialisterna från Sony och få svar på de frågor du har direkt. Tider kommer längre fram.

chatt_sony.jpg

Här kommer du att kunna se erbjudanden från Sony